Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’expresident del govern espanyol, Adofo Suárez, va confessar en una entrevista a la periodista Victoria Prego com s’havia evitat un referèndum que preguntés explícitament per un sistema monàrquic o un de republicà. A pesar de les pressions internacionals, Suárez va optar per incloure el paquet del rei i la monarquia a la llei de reforma política, de forma que no es pogués separar de la sortida de la dictadura. Els motius? Suárez es tapa el micro i baixa la veu, però a pesar d’això se’l sent: “teníem enquestes i perdíem”. Victoria Prego, enlloc de repreguntar assenteix: “Això era perillosíssim en aquell moment”. Tot i la rellevància de la confessió Antena 3 va decidir censurar les paraules durant 21 anys, quan La Sexta ha fet públic aquest fragment.