Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Qui són Lucio Urtubia, Yolanda González o Iñigo Cabacas? Coneixem les seves històries? Els reconeixeríem en una fotografia de la mateixa manera que reconeixem futbolistes, cantants o mprotagonistes d ela premsa rosa? En aquest vídeo els diaris bascos Gara i Naiz realitzen un experiment per demostrar la importància del relat a l’hora de fixar els referents socials de la població i els valors i actituds que acompanyen uns i altres exemples.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019