Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En el marc del VI Congrés de Periodistes de Catalunya Andreu Buenafuente i Mònica Teribas van protagonitzar una conversa-tertúlia per reflexionar sobre els reptes actuals i futurs del periodisme. Totes les ponències i conferències del congrès, organitzat pel Col·legi de Periodistes el passat 11 de novembre, estan disponibles en aquesta llista de vídeos.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019