En els darrers dies hi ha hagut una onada d’assassinats de camperols i dirigents sindicals a Colòmbia sense que pràcticament cap mitjà català se n’hagi fet ressò. Aquesta és una realitat colombiana sistemàticament silenciada i que és l’acompanyament indispensable per a un discurs mediàtic majoritari en el que sembla que només les FARC tenen crims dels quals fer-se perdonar, amb el que la comprensió de la realitat d’aquest país americà resulta impossible i esbiaixada.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019