Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En motiu del tercer aniversari del tancament de RTVV han estat publicades a la xarxa noves imatges inèdites fins ara de com va viure’s aquell tancament pels mateixos treballadors. El vídeo és obra de Luis Lizarán, el realitzador que va encetar i tancar les emissions de Canal 9.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019