Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ràdio Arrels vol tenir una nova web el 2017 que pugui ser un punt de referència informativa de Catalunya Nord per a tots els Països Catalans, la veu de Perpinyà, cap a la Catalunya Sud, les Illes, el País Valencià i l’Alguer. I per això han engegat una campanya de micromecenatge per tal de recollir els 15.000 euros necessaris per a posar-la en marxa.

El projecte inclou construir un mitjà atractiu, obert i participatiu. Una cruïlla tecnològica, amb so i text, imatges i interactivitat, en mode 3.0. Seguint els models més avançats a Europa, una pàgina activa i reactiva, adaptada a totes les mides de pantalles i tots els hàbits de consum digital.
La nova pàgina web de Ràdio Arrels acompanyarà el creixement gradual que està tenint el projecte, tenint en compte les noves exigències. Permetrà més agilitat informativa, generar notícies més instantànies, ser presents amb més força a les xarxes i teixir l’Espai Català de Comunicació, esborrant fronteres.

Ràdio Arrels, fundada el 1981 a Perpinyà, és l’única emissora 100% en català a les comarques del nord. És un mitjà de referència al territori. Cada dia emet quatre hores de directe, amb una plantilla de quatre persones, 30 col·laboradors voluntaris. Produeix 1.000 entrevistes cada any, exclusivament en català. Aquest repte és important per una part del país on el català no té cap estatut oficial.