Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Fragments d’un Any és la versió online de l’exposició anual de fotoperiodisme que la Unió de Periodistes Valencians va organitzar amb el mateix nom durant una dècada (2003-2013) per a mostrar els fets més rellevants ocorreguts l’any anterior a través de les fotografies captades pels professionals valencians del periodisme gràfic.

Aquest vídeo vídeo recull una selecció dels esdeveniments més destacats del període 2014-2016 mitjançant les imatges aportades per dotze fotoperiodistes valencians membres de la Unió: Alberto Iranzo, Alberto Saiz, Eva Máñez, Fernando Bustamante, Germán Caballero, Irene Marsilla, José Cuéllar, Jesús Prats, Juan Carlos Cárdenas, Manuel Bruque, Mónica Torres y Rober Solsona.