Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Un breu vídeo que descriu els efectes de la guerra del Iemen en forma de bombardeigs massius, morts de civils i una fam generalitzada agreujada per un bloqueig marítim. Un drama humanitari de proporcions encara més colossals que el de Síria i que tot i això a penes té cobertura mediàtica.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019