Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La plantilla de Coca-Cola de la fàbrica de Fuenlabrada (Madrid) han versionat el darrer anunci de la companyia per tal de reivindicar els seus llocs de treball i exigir a l’empresa que compleixi les sentències judicials que l’obliguen a readmetre els treballadors acomiadats per un ERO. L’èxit del vídeo (amb gairebé 400.000 visualitzacions només a Youtube) és una mostra de la força potencial de la contrapublicitat.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019