Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Andreu Buenafuente va convidar al seu programa al psicòleg i escriptor de best sellers d’autoajuda, Rafael Santandreu. Abans de començar l’entrevista, però, el còmic avisa d’una cosa que no li havia passat mai: “un convidat m’envia l’entrevista feta amb les preguntes amb les respostes”. Santandreu s’ha justificat dient que “els periodistes fan molt males entrevistes i fan preguntes que un no vol respondre”. Finalment Buenafuente opta per no utilitzar l’entrevista feta per “evitar que em substitueixin per una màquina”.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un Comentari

  1. Jp

    Psicòleg i escriptor de best sellers d’autoajuda = venedor de fum.