Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Mi Tierra TV és un canal de la TDT a Canàries des d’on el seu presentador estrella i propietari, Manuel José López Peraza, més conegut com Pepe López, es dedica a insultar o amenaçar polítics d’esquerres, independentistes bascos o catalans o col·lectius sencers com els immigrants, homosexuals o musulmans. De l’alcaldessa de Madrid Manuela Carmena, va dir que era una “guarra” i de la de Barcelona, Ada Colau, una “cara de porca”, “analfabeta” i “fastigosa”. De Mónica Oltra que era “repugnant, fastigosa, analfabeta”  i  Gerardo Pisarello “un tros de porc”. A l’alcalde andalús Sánchez Gordillo va dir que li tiraria “sis trets al cel de la boca”.

Segons informava ahir La Vanguardia, més de mil persones han signat una petició en línia -seguint una demanda de la Unió Professional de la Comunicació de Canàries- per tal que es tanqui aquesta televisió. Entre els arguments hi ha, a més dels continguts que inciten a l’odi, la manca de llicència d’emissió.