Un dels gags projectats durant la gala dels Premis Gaudí va ser Per amor a l’art, una producció amb càmera oculta en la que l’actor Bruno Oro demana a diferents professionals -un pintor, un lampista i un repartidor de pizzes- que li facin la feina gratis a canvi de “visibilitat” i “reconeixement”. Una aproximació amb humor a una realitat que viuen molts professionals de l’audiovisual i les arts escèniques, però també altres, com periodistes i fotògrafs.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019