Tres anys de conflicte resumits en tres minuts de vídeo. El material produït per la secció de la Intersindical Valenciana a RTVV recull el canvi de parer que -des del seu punt de vista- han protagonitzat els actuals governants valencians respecte als drets dels extreballadors de RTVV. És la història d’una lluita que ha acabat amb decepció i una sentència judicial que tanca pràcticament totes les portes d’una tenaç reivindicació laboral.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019