Roda de premsa realitzada aquest matí a València per part de les nou activistes propalestines que han estat encausades per demanar públicament -via Twitter- al festival Rototom de Benicàssim que cancel·lés el concert d’un grup acusat de donar suport a l’ocupació dels territoris palestins per part d’Israel. Ara un jutjat valencià ha admès a tràmit una querella per un suposat delicte d’odi i la fiscalia els demana quatre anys de presó. El cas està inclòs al Mapa de la Censura dels Països Catalans i s’ha endegat una campanya de solidaritat amb el lema #DefensemDDHH. El vídeo ha estat produït per la Directa.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019