Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Dijous 2 de març, la candidata a presidir la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Empar Marco, compareixia davant la comissió parlamentària que l’ha de referendar per tal d’explicar el seu projecte de radiotelevisió públic. En aquest vídeo -publicat per La Veu del País Valencià- es pot veure tota la intervenció complerta i difonem pel seu interès.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019