Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 28 de febrer es lliuraven al Saló del Consell de Cent de l’Ajuntament de Barcelona els Premis CMBS als mitjans de comunicació, atorgats pel Consell Municipal de Benestar Social. En la categoria de Premsa el guanyador va ser el reportatge de l’Anuari Mèdia.cat La mort de Raquel.

Els altres premiats són l’espai radiofònic Inclou-me, emès per Ràdio Trinijove, el reportatge To Kyma: Rescat al mar Egeu deSense ficcióla campanya cibernètica #404HomelessNotFound del Centre d’Acollida Assísla revista de Ciutat Vella Masala; el programa Solidaris, de Catalunya Ràdio; el documental Caure del niu i el projecte “Arxiu il·lustrat de l’odi”, de Ruido Photo, en col·laboració amb SOS Racisme.