Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Sembla que la cobertura de TV3 dels diferents casos judicials que sacsegen la vida política catalana no agrada als diferents partits. Durant la darrera sessió de control del Parlament -divendres 10 de març- aquesta cobertura va ser primer qüestionada pel diputat de Junts pel Sí , Jordi Cuminal, qui va criticar que s’emprés El Mundo com a font a l’hora d’informar dels casos de corrupció que esquitxen l’antiga CDC. La pregunta següent la va formular la diputada del PP Andrea Levy, qui, just després de “lamentar” i “queixar-se” que s’assenyalés un diari, va criticar la fórmula escollida a l’hora de cobrir el judici del 9N.

Tota la sèrie de preguntes, respostes i repreguntes es pot veure en aquest enllaç.