Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Finalment ja s’ha calculat quin serà l’import que hauran de pagar els agregadors de notícies als mitjans als quals enllacin. El reglament arriba dos anys després de la llei que aprovava un impost per als “serveis electrònics que agreguessin fragments no significatius de continguts”, més coneguda com “Canon AEDE” -per la patronal de diaris de pagament que va impulsar la norma- o “Taxa Google”. L’associació de gestió de drets Cedro serà l’encarregat de cobrar-ho i ha fixat la taxa en 0’05 euros per visita única. Però les incerteses generades per la llei no només no s’han esvaït, sinó que encara han crescut. Les expliquen en aquest vídeo molt divulgatiu produït per la revista digital Xataka.