Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El periodista, que el portal Ver Tele identifica com el corresponsal de la televisió estatunidenca CBS, Steve Futterman, s’havia quedat adormit en plena declaració de Luis Enrique Martínez. L’entrenador del Barça s’ho pren amb humor, i després de despertar-lo amb un “bon dia” assegura que “mai no li havia passat” i que el que explica deu ser “un conyàs”.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019