Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Qualsevol mitjà de comunicació representa una sèrie codificada de senyals que van des del llenguatge emprat fins a la vestiments dels presentadors, el color del fons o els temes destacats. De la lectura i interpretació d’aquests senyals s’encarrega una ciència anomenada semiòtica. Aquest breu vídeo ho explica a partir de la feina de Roland Barthes.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019