Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Els fotoperiodistes valencians Manuel Bruque (EFE), Mónica Torres (El País), Germán Caballero (Levante-EMV), Rober Solsona (ABC), Eva Máñez (Valencia Plaza), Jesús Prats (Acció Cultural del País Valencià), Irene Marsilla (Las Provincias) i Fernando Bustamante (Levante-EMV) escullen i comenten una fotografia representativa del seu treball dels últims dos anys tot responent a la pregunta: Per què has triat aquesta foto?.

El vídeo forma part del Projecte Fragments, l’exposició que des de fa anys recull les millors imatges dels periodisme gràfic valencià. Una forma gràfica i humana d’explicar la precarietat dels fotoperiodistes, sobretot els freelance.

Formen part de la mateixa sèrie els vídeos: “Fragments: resum del millor fotoperiodisme valencià”, “És un art el periodisme gràfic?” i “Quant vas cobrar per aquesta foto?