Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Que fa més gràcia: la revista Mongolia o el diari La Razón? Sota aquesta premissa cal escoltar el peculiar i hilarant “debat” entre el coeditor de la primera, Edu Galán, i el director del segon, Francisco Marhuenda, sobre els límits de l’humor, el dret a no ser ofès i la llibertat d’expressió al programa Al Rojo Vivo de La Sexta.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019