Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 24 de març assassinaven a Mèxic la periodista  Miroslava Breach, la tercera en només dues setmanes. Uns crims que es troben esperonats per la total impunitat de la que gaudeixen els assassins i que han posat el periodisme a Mèxic en un carreró sense sortida. Pocs dies després de l’assassinat, el diari Norte de Ciudad Juárez, el rotatiu on treballava Breach, anunciava el seu tancament per la “impossibilitat d’exercir el periodisme” en aquest clima de violència. En aquest vídeo Ana Ruelas, directora de l’organització Artículo 19 de defensa dels drets humans dels periodistes, explica la dramàtica situació de la llibertat de premsa al país i demana un pla institucional per acabar amb la impunitat.