Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El personal tècnic de la radiotelevisió pública aragonesa -AragónTV i Aragón Radio, que es reben a la Franja de Ponent- han convocat dos dies de vaga en protesta per les condicions laborals a l’empresa Telefónica Servicios Audiovisuales (TSA), que té subcontractats aquests serveis. Ahir va convocar-se una primera concentració de suport a l’aturada.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019