Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Els treballadors de les diferents capçaleres del Grupo Zeta es troben immersos en una lluita contra els plans de la direcció de l’empresa de rebaixar fins a un 20% els salaris. Aquest 1r de Maig van participar massivament a la manifestació sindical per donar a conèixer aquesta situació i denunciar les pràctiques antisindicals de l’empresa. La notícia suposa un nou exemple de l’actual onada de pèrdues de drets laborals a les empreses de comunicació, que en cap cas s’havien recuperat de les retallades de l’inici de la crisi.

La plantilla de l’Sport ja ha anunciat una convocatòria de vaga per al 15 i 16 de maig mentre que aquest mateix matí la de El Periódico vota una proposta d’aturada de cinc dies.