Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El vicepresident del Front Nacional francès i regidor de Perpinyà, Louis Aliot, ha criticat durament als mitjans de comunicació durant una entrevista, emesa per televisió en plena campanya elecotal de la segona volta de les eleccions presidencials a l’Estat francès. Aliot assegura que “tots els mitjans” són anti Le Pen i anti Front Nacional i ha posat com a exemple L’Indépendant de Perpinyà, únic diari en paper editat a la capital nordcatalana. Aliot ha definit la situació com un “monopoli” que es troba “gairebé fora de la llei”. Una sentència que, en tot cas, obvia altres mitjans, com els diaris digitals o setmanaris com La Setmana del Rosselló, el Treballador Català, la Creu del Migdia, el Diari Català i el Petit Diari, amb forta presència a la Catalunya Nord.