Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 3 de maig, en motiu del Dia Internacional de la Llibertat de Premsa, el programa La Vila del Pingüí d’Ona Mediterrània va entrevistar Joan Canela, editor de Mèdia.cat, qui va exposar el seu punt de vista sobre la situació dels mitjans de comunicació als Països Catalans, la professió periodística i el repte de recuperar la credibilitat.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019