Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Avui el director d’opinió d’ABC, Jaime González, ha participat a la tertúlia de Las Mañanas de Cuatro centrada en la compareixença de Francisco Camps, expresident valencià, i Juan Cotino, expresident de Les Corts, en la comissió parlamentària que investiga la presumpta corrupció en la construcció d’escoles durant el seu mandat. González ha equiparat Camps amb Esperanza Aguirre, ja que segons ell “cap dels dos està imputat”, afirmació que ha despertat les riallades de la resta de contertulians. El columnista ha respost irat: “A què ha de fer front [en referència causes judicials] Francisco Camps?”. Llavors la periodista Loreto Ochando li ha hagut de recordar que es troba encausat per la venda suposadament fraudulenta de Valmor- “Bé, a part de la Fórmula 1”, s’ha limitat a respondre Jaime González mentre les riallades a la taula augmenten.