Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Les condemnes a músics com César Strawberry -cantant de Def Con Dos-, als rapers Valtonyc, de Mallorca, i Pablo Hasel, de Lleida, han generat una gran onada de solidaritat entre el sector de la música. El proper 21 de maig la plataforma No Callarem ha programat un concert a Badalona amb la participació d’una vintena de grups, entre els quals Albert Pla, Mishima, Muguruza, Che Sudaka, Maika Makovski o Lágrimas de Sangre. El concert vol ser un crit en favor de la llibertat d’expressió i la creació artística i contra la repressió. Joanra Planell, integrant de Love of Lesbian s’ha sumat a la mobilització i en el vídeo fa una crida a omplir el concert.

El Mapa de la Censura dels Països Catalans recull aquests i molts altres casos de censura i processos judicials pel simple exercici de la llibertat d’expressió.