Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El programa Parlem de La Pobla Televisióel canal local de La Pobla de Vallbona (Camp del Túria), va emetre ahir un debat sobre l’estat de la llibertat de premsa i les pressions i censures que pateixen els periodistes valencians avui en dia, amb un enfocament especial cap als problemes dels mitjans locals. La tertúlia està dirigida per Xelo Miralles i compta amb la participació d’Artur Balaguer, periodista i editor del diari digital la Marina Plaza, Loreto Ochando, periodista de tribunals al València Plaza, David Segarra, periodista i documentalista freelance, i Miquel Ruiz. Periodista, columnista del diari comarcal Infotúria.

En els darrers anys han augmentat els casos de censura i, fins i tot, actuacions penals per casos de llibertat d’expressió. El Mapa de la Censura dels Països Catalans, editat per Mèdia.cat, recull de forma sistemàtica aquests casos.