Avui El Periódico i l’Sport no han arribat als quioscs, aturats per una vaga secundada per més del 90% de la plantilla contra una proposta de retallada salarial del 16%. És la primera vegada que això passa en els 38 anys d’història d’aquestes capçaleres. Aquestes imatges, difoses pel Comitè d’Empresa, mostren com es trobava la redacció del diari a mig matí. Mentrestant, altres vídeos mostraven multitudinàries assemblees a la porta de l’edifici central del Grupo Zeta.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019