Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El periodista iraquià Ammar Alwaely estava fent una pausa durant la cobertura de la batalla de Mossul i feia petar la xerrada amb uns companys en una zona teòricament segura quan un franctirador el va agafar com a objectiu. El beriodista anglès Owen Holdaway estava gravant uns fets en principi anodins i capta exactament el moment en que la bala li dóna al pit. Per sort, però, va encertar just a la càmera GoPro que Alwaely portava adherida a la camisa. Només per aquesta casualitat va salvar la vida. En un primer moment cap dels protagonistes són conscients del que passa i, de fet, el vídeo mostra com el tercer participant a la conversa continua assegut tranquil·lament sense entendre perquè els seus companys s’han llençat a terra.