Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’exemple espanyol de les rodes de premsa sense preguntes o les compareixences per plasma comença a seguir-se als EUA. Els nou secretari de Premsa de la Casa Blanca, Sean Spicer, va prohibir que la tradicional roda de premsa dels dimarts -un dels moments de més expectació mediàtica enmig de les diferents polèmiques que afecten al govern de Donald Trump- no pogués ser retransmesa en directe per televisió. Una compareixença ‘a les fosques’ de la qual només se’n podia emetre l’audio. La resposta del digital especialitzat en continguts virals Buzzfed -un dels mitjans més crítics amb Trump- va decidir informar cobrir la història amb un vídeo d’una titella en forma de patata i vestida amb americana i corbata a la qual se sobreposava l’audio amb les declaracions d’Spicer.