Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El debat Fora de carta, que acompanya al programa Joc de cartes, els dijous a TV3, s’ha convertit en el més proper als formats de “debat” estil Sálvame que ha emès mai la televisió pública catalana. En aquest fragment, que pot servir d’exemple, un tertulià i cuiner d’un restaurant “alcalí” talla, menysté i insulta un nutricionista que el programa havia convidat com a expert que expliqués alguns dels conceptes a debat en el programa. Una manca de respecte lamentable que la presentadora no sap tallar amb la suficient contundència.

Un Comentari

  1. nuria bayot

    Aquest cuiner ja no en v’agradar gens i sembla mentida que la presentadora no l’hagues tallat no volem programes d’aquests tipus