Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’Audiència Provincial de Madrid ha arxivat la denúncia de quatre periodistes contra agents antiavalots de la policia espanyola per les agressions i cops patits durant una càrrega policial durant una manifestació el 29 de març de 2014. Els informadors van reclamar que havien estat agredits mentre feien la seva feina i anaven perfectament identificats i que, per tant, l’actuació policial suposava una atemptat contra la llibertat d’informació. El jutge, però, no ha advertit cap delicte ni falta per part dels agents, ja que no “existeixen indicis que l’agent imputat pretengués impedir l’exercici de la llibertat informativa dels periodistas”. En aquest vídeo es pot observar com van a anar els fets per poder extreure’n una opinió pròpia.