Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Partidisme, control per part de polítics i grans empreses, precarietat laboral, lleis restrictives, agressions a periodistes o degradació dels continguts…. Aquests són alguns dels principals problemes que afecten a la qualitat dels mitjans de comunicació a l’Estat espanyol i, en conseqüència, la qualitat de la seva democràcia. Totes aquestes qüestions es debaten en aquesta taula rodona del programa de Público TV Tuerka Actualidad, que compta amb la participació d’Eduardo Sanz, periodista de Radio Nacional Española, Víctor Sampedro, catedràtic de comunicació política, Ana Pardo de Vera directora de Público i Miguel Mora, director del digital madrileny Contexto. La tertúlia està dirigida per Noelia Vera.