Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Gràcies al Festival Docs, aquest mes de juny s’estrenarà a Barcelona el documental Tots els governs menteixen, una repassada a fons del sistema mediàtic als Estats Units, les complicitats i vassallatges entre poder polític i mediàtic en aquest país i l’emergència d’un periodisme independent molt crític i combatiu que s’inspira en el llegat del mític I.F. Stone, periodista d’investigació de les dècades dels 50 i 60 a qui es dedica la pel·lícula. El reportatge és molt dur i suposa una esmena a la totalitat al periodisme que es practica als Estats Units.

La cinta està dirigida per Fred Peabody i produïda per Oliver Stone, recull testimonis com el de Noam Chomsky o Michael Moore, i al llarg de la cinta intervenen alguns dels periodistes de mitjans independents més punyents dels EUA, tals com Amy Goodman Democracy Now!, Jeremy Scahill i Glenn Greenwald, The Intercept, o Cenk Uyigur, The Young Turks; així com periodistes de mitjans més convencionals com Matt Taibi i Chris Hedges.