Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

S’ha convertit en escàndol aquesta connexió en directe en el programa Avantage Leconte del canal EuroSport France, en què el tennista  francès Maxime Hamou assetja sexualment la periodista Maly Thomas mentre ella intenta entrevistar-lo. L’esportista agafa la periodista pel braç i pel coll i intenta besar-la a pesar dels intents d’ella d’esquivar-lo mentre continua tractant de fer l’entrevista. El vídeo, que en un principi no va causar cap indignació entre els companys de professió de la reportera -en lloc de tallar la connexió se senten els riures i els comentaris del plató- ha despertat una onada de protestes entre els espectadors i seguidors de la competició esportiva. La direcció del torneig ha decidit expulsar-ne Hamou per “comportament inadequat”. No és la primera vegada que passen fets similars a la televisió francesa.