Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La defunció de Carles Capdevila, periodista, guionista i director de l’Ara durant cinc anys, ha estat un cop fort per al periodisme català, tant per la seva projecció pública i la seva intensa carrera professional i també per la forma i l’edat en què se n’ha anat. En homenatge Mèdia.cat recupera el discurs de comiat a la redacció quan fa dos anys va deixar la direcció de l’Ara. Un discurs que, també, és una radiografia sincera i apassionada del periodisme, del paper dels mitjans i també de la seva experiència relacionant-se amb els poders que, assegura, “m’ho han fet passar molt malament” i “no els hi agrada la llibertat de premsa”. I té un record, també, amb per gent senzilla, aquella “que pateix més que no fa patir ningú”.