Quan morim, deixem de ser-hi. Però quan qui mor ha deixat empremta, morir no és deixar de ser-hi; és ser-hi sense ser-hi. I en Carles Capdevila roman a dins d’aquells a qui ha marcat, l’haguem conegut o no. A voltes passa, que coneixes gent que se’t fica endins. I a voltes, també passa, que et marca gent amb qui no has intercanviat mai cap paraula.

Gràcies, Carles, per ser-hi: llum, mirada, somriure, bondat, magnetisme, exemple, aprenentatge, empremta, vida, sentir, sentit, servir, transmetre, enaltir l’entusiasme, contagiar-lo, petja, llegat, oxigen, perspectiva, horitzó, amplitud, riure, riure, riure, sensibilitat, professionalitat, preguntes, respostes, remor, empenta, camí, escriure, llegir, pensar, fer, escoltar, educar, innocència, infantesa, valor, joventut, respirar, aturar-se, romandre, gust, reflexió, proximitat, valentia, valentia, valentia, esperança, il·lusió, fermesa, mestre, alumne, generositat, cultivar, exhalar, compartir, senzillesa, expressar, compromís, criteri, periodisme, construir, determinació, serenitat, imaginar, comunicar, agrair, paraula, actitud, vitalitat, joia, gaudir, passat, present, futur, esforç, escampar, llavor, estimar, estímul, llibertat de premsa, veritat, optimisme, esperit.

No passa cada dia que un periodista arreli en els cors de la gent. Celebrem-lo.

Els articles d’opinió expressen punts de vista individuals dels seus autors i autores, que no tenen perquè coincidir sempre amb els del Grup Barnils ni amb els de l’Observatori Mèdia.cat.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019