Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El Senat colombià viva moments tensos per la votació renyida d’un dels càrrecs interns de la institució quan al senador i subsecretari del Senat, Mauricio Lizcano va prendre la paraula per denunciar l’agressió d’un  càmera de la televisió Noticias Uno. Diversos correligionaris seus van sumar-se indignats a la denúncia, exigint “presó” per l’agressor i assegurant que se sentien “amenaçats” i comparant els fets amb un atac terrorista, en un país on sovint els periodistes han estat objectiu de la violència insurgent o estatal.

Els vídeos recollits per Noticias Uno, però, no deixen massa espai per al dubte. Ni a les imatges gravades pel càmera suposadament agressor  ni per les càmeres de seguretat de l’edifici es veu cap agressió. En realitat és el propi senador qui es llença contra la càmera per aconseguir un lleu morat que li permetés sustentat l’absurda acusació que va repetint de forma còmica.