Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

pedregada“Pedregada brutal a Llíria” titula Levante un vídeo que a Twitter anunciava per els trossos de gel eren “com pilotes de tennis”. A El Periódico del Mediterráneo ofereixen una “espectacular pedregada” i si la vols veure “clica l’enllaç”. El Problema? És que el vídeo en realitat està gravat -com a mínim, tampoc es descarta que sigui anterior- a l’estat mexicà de Chihuahua el passat 30 de maig i acumula més d’un milió de visites a Facebook. Tan Levante com El Periódico del Mediterráneo han esborrat les notícies i les piulades -si bé en aquest darrer encara es pot veure el vídeo ubicat a Llíria. També corren per Twitter imatges descarregades de les piulades originals.

Fa un any i mig Mediterráneo TV va incloure als informatius unes imatges d’un aiguat a l’Índia penjades en broma a Twitter per informar de les inundacions al País Valencià