Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Vídeo-resum de la jornada “Si no molesta no és periodisme”, organitzada divendres passat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils – editor de Mèdia.cat- i la European Youth Press (EYP). El debat va comptar amb la presència de Paula Guisado, periodista d’El Mundo i coordinadora de Football Leaks, per parlar dels draps bruts del món del futbol; Álvaro de Cózar, autor dels podcasts ‘V, las cloacas del Estado’ sobre el comissari José Manuel Villarejo, un dels principals actors de l’operació Catalunya i Mar Cabra, periodista d’ICIJ i Premi Pulitzer pels ‘papers de Panamà’. En els propers dies Mèdia.cat publicarà els vídeos sencers de les ponències per tal que qualsevol les pugui recuperar i escoltar.