Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Amb el material de la investigació dels periodistes de Público Patricia López i Carlos Enrique Bayo sobre “l’Operació Catalunya” i la “brigada patriótica de la policia espanyola, Mediapro ha produït el documental Las cloacas de interior. El treball revela les males pràctiques i la corrupció al Ministeri espanyol de l’Interior a partir de les gravacions entre el ministro Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso que va destapar Público el juny del 2016. Amb testimonis en exclusiva de dos comissaris i un sergent de la guàrdia civil, mostra una xarxa d’interessos i corrupteles que van més enllà de la persecució als enemics polítics i configura una trama de favoritismes que implica a policies, jutges, fiscals i empresaris: una estructura dins de l’estat que ofereix els seus serveis als més poderosos. El documental repassa també les males pràctiques al Ministeri de l’Interior des de l’inici de la transició.

Cap televisió espanyola s’ha interessat per emetre el documental, que s’estrenarà al Cinema Aribau de Barcelona el proper dimecres 28 de juny, amb la presència del seu director, Jaume Roures, i el periodista Jordi Évole.

8 Comentaris

  • Redacció

   Sí, el 38 en tot cas segur que no ;). Arreglat, moltes gràcies per avisar.

  • Pep

   Jo tb he consultat i no surt a la cartelera. No se si va per invitació a l’estrena?

 1. Mónica

  Pero no diu a quina hora. Estic buscant a la cartelera del cine i no diu res d’aquest documental.

  • Enric

   Jo tampoc ho trobo. Deu ser que els franquistes encara manen en aquest pais i lo de la llibertat d’expressió només es contempla en una democràcia

 2. Montserrrat

  Avui, dia 28, encara estic buscant informació de l’hora en què faran el documental i, com diu la Mònica, no està escrit enlloc. Casualitat?