Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 19 de juny un artfectacte explosiu artsanal explotava al pas del seu cotxe i feria greument tres periodistes francesos. Dos d’ells, els molt reconeguts Stephan Villeneuve i Véronique Robert, morien quatre i cinc dies després respectivament, omplint pàgines i pàgines de merescut homenatge. El mateix dia, però, també va morir el periodista kurd Bakhtiyar Haddad, que feia les funcions de fixer -guia especialitzat per a periodistes, habitualment un periodista local- per als tres francesos. El seu nom, però, va passar molt més desapercebut i a penes si va ser nomenat en la notícia en què els tres ferits quedaven més destacats que el mort.

El programa Quotidien, de la televisió France 1, va ser una excepció a aquesta tendència, realitzant un sentit i emotiu al periodista kurd, llant la seva professionalitat i valor, sense els quals la majoria d’enviats especials francòfons al nord de l’Iraq mai haguessin pogut realitzar els seus sensacionals reportatges.