Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El programa Espejo Público d’Antena 3 va denunciar amb vehemència l’agressió ahir del seu equip quan cobria la manifestació dels taxistes a Barcelona i fins i tot va promoure una etiqueta a Twitter específica, #AgresiónTaxistasEP. El reporter i el càmera van ser acusats de manipular i escridassats per manifestants arran d’una notícia recent on s’acusava els taxistes barcelonins de manipular els taxímetres. La discussió va pujar de to i enmig de la tensió fins i tot es va arribar a les mans. Fins al punt que els periodistes van haver de refugiar-se rere el cordó policial. Més tard van enfrontar-se als mateixos agents que els demanaven que no tornessin a la marxa pels riscos de seguretat que això suposava. Amb tot, alguns taxistes van denunciar a les xarxes socials la versió interessada del canal i van difondre altres vídeos sobre l’enfrontament.