Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ahir Europa Press va difondre aquest vídeo amb el resum de la sessió de control al Govern al Congrés espanyol dels Diputats. Allí es resumeix el minut de silenci en motiu del vintè aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco i tot seguit les acusacions de Pablo Iglesias contra Mariano Rajoy per la corrupció del PP. Entremig una imatge del mateix Iglesias i Irene Montero rient, una escena que no correspon ni a un fet ni l’altre, i que l’espectador veu just després de l’homenatge a Blanco. L’usuari de Twitter @CervantesFAQs ha definit la manipulació com un “efecte Kuleixov“, com es coneix l’ús del muntatge cinematogràfica per fer entendre coses a l’espectador que en realitat no es diuen en cap moment. 

Europa Press s’ha disculpat via Twitter per la “mala interperetació” i ha assegurat que no no s’havia fet amb “mala intenció”. També ha esborrat el vídeo del seu compte de Youtube.