Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El tennista escocès Andy Murray està atenent els periodistes en una roda de premsa del Wimbledon quan se li pregunta pel seu rival Sam Querrey, presentat com “l’únic jugador estatunidenc” en arribar a les semifinals del Grand Slam des de 2009. Murray interromp a mitja pregunta per puntualitzar que és “l’únic jugador home” [en anglès la paraula player no té gènere], ja que sí que hi ha tennistes del mateix país que han assolit aquesta fita, però totes són dones.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019