Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La redactora de Público Patricia López és una de les periodistes d’investigació més punyents que hi ha actualment a Espanya. La seva feina s’ha centrat en l’existència de trames policials corruptes i les seves vinculacions amb polítics, empresaris o periodistes, en especial l’anomenada ‘Operació Catalunya’ contra polítics independentistes catalans. López va intervenir a la universitat d’Estiu de l’Institut 25M Democracia -el grup de reflexió i formació de Podemos- en una conferència titulada precisament: “Las cloacas en el diván: del periodismo a la pantalla”. En aquest fragment es pot sentir un resum de com veu l’estat actual del periodisme a l’Estat espanyol. El contingut sencer de la seva intervenció pot trobar-se en aquest altre vídeo: