Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’organisme que controla els estàndards a la publicitat al Regne Unit, l’Autoritat sobre Estàndars en Publicitat (ASA en les seves sigles angleses), ha anunciat l’adopció d’una línia més dura per tal d’evitar estereotips basats en el gènere i eradicar la publicitat sexista, tal com informa aquesta notícia editada per Euronews. “El nostre objectiu és garantir que els anuncis no indueixin a error, ni perjudiquin o ofenguin. Utilitzarem tot allò que hem après en aquest informe per elaborar nous estàndards que garanteixin que els anuncis no contenen res potencialment nociu. La indústria els utilitzarà per a fer allò que fa millor: crear anuncis fantàstics”, ha declarat a Euronews Ella Smiley, autora de l’informe de l’ASA.